Re-locate IPhA Office

Posted: November 18, 2009 by I-Press in Event

Pada 30/10/2009 @ hari last sem1 2009/2010 (dah lame ni), barang2 kat office ipha yg lama (2 blk yg ada dkt dgn dean’s office) telah diangkut keluar semuanya dan dipindahkan ke office ipha yg baru iaitu Tutorial Room (bilik besar yg dkt atas VIP room cafe KOP @ venue VIVA CP1 utk dak y3. Luas jgk bilik IPhA yg baru ni, lebih kurang 4 blk lecturer yg digabungkan menjadi satu.

Bilik ini akan dilengkapi dgn segala kemudahan seperti mesin fax, telefon, internet, sofa, printer dan mcm2 lagi. Dgr2 lagi, semua members ipha boleh menggunakan kemudahan spt fax @ telefon utk berhubung dgn mana2 company @ institution if ianya melibatkan visit @ programme IPhA atau batch contohnya, jadi xpayah la susah2 nk top up & claim nanti. Apa2 pun, tgg president kita mengeluarkan hitam putih penggunaan kemudahan tersebut. Layan gmbr2 ni….

2 gambar ni (sukarelawan tgh mengangkut barang dari opis lama)

Ini dia opis baru IPhA. Belum kemas lg ni, maklumlah baru berpindah rumah. =)

Advertisements
Comments
  1. Anonymous says:

    dkt KOM ? 0.o

  2. Penulis.aha.. says:

    err… silap2 tu.typo.Hehe..thanx! =)

  3. ooo.. says:

    patot la slalu kunci bilik tu sjk akhir2 ni. nmpknye kena cari kelas baru la (setelah lama duduk secara haram.. hahaha)

  4. Haha says:

    sblm ni xkunci ke?heheh…. tp mmg best pun kt situ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s