Bye KOP…

Posted: November 22, 2009 by I-Press in Announcement

UIA dah start cuti…. dak2 pharmacy last paper 19hb petang (4th yr mcq paper).

Bangunan KOP masih tersegah indah… tapi penghuninya dah ‘lari’ balik kampung, masing2 jumpa keluarga tersayang. 7hb December nanti dah start sem baru. Apa nak buat cuti 2minggu lebih ni???  Piki, piki… jgn tak pk. Jgn xley jawab pharmacokinetics sude… ahahha!

Apa2 pun, I-PRESS mengucapkan selamat bercuti kpd semua member2 ipha. Tak lupa juga kpd lecturers yg sekarang ini tengah bertungkus lumus membuat bersediakan untuk sem. seterusnya.

Tak lupa juga kpd pekerja kontraktor kt KOP tu. Diorg tgh repair lif skrang. mintak2 sem dpn SIAP!haha.. penat dow naek tangga 5 kt KOP tu. hoho…

p/s- bukak sem baru nanti I-PRESS akan buat promotion to all ipha members yg berminat utk jd members of I-PRESS. Ni requirementnya.

~Ahaa….~

Advertisements
Comments
  1. Anonymous says:

    haaa..bgs2..1st yr cm shayer ni nak join..wakaka

  2. jijidadidy89 says:

    wah…bgs2…sile2 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s