Sign Board KOP

Posted: December 29, 2009 by I-Press in Uncategorized

selalu je orang tanya ‘nak tanya, kat mana pharmacy practice department?’ ‘pharm. tech department?’  ‘kat mana lab’? dan byk lagi.

Sebab utama persoalan ini adalah KOP belum established sepenuhnya lg. papan tanda belum siap sepenuhnya. Sem ni menyaksikan beberapa perubahan, antaranya dah ada map kat dalam lif cargo. Lif yg dkt cafe tu belum siap lg. bila nk siap ni?? huhuh…

Layan map ini.

p/s- to students KOP, hafalla tiap2 level ni ada apa. =P

Advertisements
Comments
  1. Shamel says:

    Kalau boleh nak remove tangga2 yang banyak2 tu, sedekah batu bata tu buat rumah kebajikan!

    Lif depan tu plak kalau boleh nak letak kat rumah sewa ni. At least pakai gak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s