Foto Session

Posted: January 1, 2010 by I-Press in Uncategorized

1)Alhamdulillah, semua batch dh tangkap gambar utk IPhA-Mag @ I-Mag (Magazine). Year 4 semalam dah tangkap. So, completed dah la sekarang. Then, 1 gambar formal from each batch tersebut akan diedit, printed & sticked kat board kelas masing-masing. Nantikan minggu depan insyaallah siap!

Final year 0910 (5th batch IIUM Pharmacy)

2)Utk makluman juga, gambar passport akan ditangkap oleh photographer batch masing2 utk dijadikan frame. Designer juga based on batch (ikut kreativiti masing2). Cuma, design frame & location utk gantung frame tu akan standardized, 2 atau 1 frame bersize A3 (bergantung kpd bilangan batch) akan digantung kat dalam kelas masing-masing.  Kalau macam 80 orang tu, better buat 2 frame so that gambar tak kecil sangat. Projek frame ni madam halimah sendiri yg cadangkan sebab lecturers tak kenal semua students, bila dah ada frame ni, senang la sket diorg nk kenal. Insyaallah budget frame n printing, kulliyyah support. Then, bila dah upgrade from year 1 to year 2 contohnya, frame tersebut juga akan dipindahkan ke lecture hall y2.

Contoh frame 1st batch

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s