Blessing & Forgiveness Ceromony

Posted: March 17, 2010 by I-Press in Uncategorized

Advertisements
Comments
  1. syaradhiyah says:

    think this is the first time IPhA organizing such event. tahun lepas mcm xde je.
    ape pun, bak kata azwadi, 4th yr ni bukan buat performance, tp entertainment.. hehehe. lucu je..

    nway, all d best utk kakak2 n abang2 yg nak kwa dh ni..semoga jd Professional Muslim Pharmacists yg bjaya~ (^_^)

  2. syaradhiyah says:

    think this is the first time IPhA organizing such blessedness event. tahun lepas mcm xde je.
    ape pun, bak kata azwadi, 4th yr ni bukan buat performance, tp entertainment.. hehehe. lucu je..

    nway, all d best utk kakak2 n abang2 yg nak kwa dh ni..semoga jd Professional Muslim Pharmacists yg bjaya~ (^_^)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s