Solat Hajat & Taujihat for New Semester

Posted: February 12, 2014 by I-Press in Uncategorized

Bismillahirrahmanirrahim..

I-Care bureau of IPhA had conducted a harmonious and blessed (InshaAllah..) ceremony on the evening of 10th February. This ceremony aims to gather all pharmacy students in the Kulliyyah for us convey our message and du’a through congregational Hajat prayer. At a glance, the ceremony was well-celebrated and enjoined. (hand clapping..!!)

#alhamdulillah

Terhangat di pasaran~~

Terhangat di pasaran~~

The ceremony started right after the congregational Maghrib prayer (with two saf of makmum. hmm. Need to to improve this..). Hajat prayer followed. This united our heart and souls to aim for the similar begging to Allah; which to seek for His blessings for us in studies, in life here and Hereafter, in everything.

"Hangpa tau x aku ni ketaq sebenaqnya duk cakap kat depan ni.." kata Farahi

“Hangpa tau x aku ni ketaq sebenaqnya duk cakap kat depan ni..” kata Farahi

"Ko kene belajar dengan aku Farahi. Tengok muka da tau hensem. Kalau cakap kat depan lagi la hensem kan.. hihi" balas Afif

“Ko kene belajar dengan aku Farahi. Tengok muka da tau hensem.
Kalau cakap kat depan lagi la hensem kan.. hihi” balas Afif

"Dah2 Afif. Takyah nak borok sangat. Farahi, mu ikut cara aku cakap gini. Sekali tengok dah tau macho.." kata Hayyie mem-promote diri

“Dah2 Afif. Takyah nak borok sangat. Farahi, mu ikut cara aku cakap gini.
Sekali tengok dah tau macho..” kata Hayyie mem-promote diri

Done with the Hajat prayer, the ceremony was continued with the recitation of Yasiin. The ceremony was getting merrier with more and more students came in.

"Ko hafal ke Yasiin ni, Hayyie..??" tanya bro berbaju oren "Mu jangan main2 ngan aku. Aku ada degree dalam baca Yasiin je tau.." balas Hayyie "Rasanya macam baru je Hayyie tanya aku Yasiin page berapa. Musykil!!" monolog Nash

“Ko hafal ke Yasiin ni, Hayyie..??” tanya bro berbaju oren
“Mu jangan main2 ngan aku. Aku ada degree dalam baca Yasiin je tau..” balas Hayyie
“Rasanya macam baru je Hayyie tanya aku Yasiin page berapa. Musykil!!” monolog Nash

20140210_200757

"Haish Naz ni. Amek gambar aku pulak. Nanti ramai pulak nak buat aku jadi menantu. Parah nanti ni.. haish.." kata Rashid dalam hati

“Haish Naz ni. Amek gambar aku pulak.
Nanti ramai pulak nak buat aku jadi menantu.
Parah nanti ni.. haish..” kata Rashid dalam hati

Later, Dr Wan Azizi was chosen to convey a Taujihat for all for us. His sharing were revolving about the way of studying smartly, sharing about the stories in the surah Yasiin, in short, he gave great motivations to us in dealing with the study. Hence, as students, we should implement, apply ad benefited them istiqamah-ly.

"You all student ni perlu tau yang you all takkan berjaya nak mintak lecture note dengan saya.."

“You all student ni perlu tau yang you all takkan berjaya nak mintak lecture note dengan saya..”

"Pulok doh. Guane la aku ni nanti.." monolog Lukman sambil mengenang nasib

“Pulok doh. Guane la aku ni nanti..” monolog Lukman sambil mengenang nasib

20140210_202820

From the blog admin, I truly hope and pray for our success in this course particularly, this dunya and in Akhirat as whole. Do always tajdid  or renew our intention of studying, so that our life and knowledge would be forever blessed by Allah. Amiin.. =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s