NPSC Fundraising Car Wash Service

Posted: February 15, 2014 by I-Press in Uncategorized

Bismillahirrahmanirrahim..

How do you doing guys..? Doing good..? Surely you are. And this news will definitely make you totally excited and very eager to try on. Presenting to you..

1888578_705488086162464_327729639_n

How’s that sound? It is tremendously good for your car and bikes since we are too busy for cleaning and waxing our vehicles back and forth. I can ensure it is as good as you take your vehicles to any car wash centre outside. Perhaps better I could say.

Aku lah model car wash terhangat di Kuantan. Boleh PM saya untuk dapatkan best price car wash di kawasan anda..

Aku lah model car wash terhangat di Kuantan. Boleh PM saya untuk dapatkan best price car wash di kawasan anda..

"Weyh Adib (baju purple). Seksi sangat posing tu. UIA ni.." kata Aiman "Jangan la tengok Man. Aku tengah posing baik punya untuk camera ni.." balas Adib

“Weyh Adib (baju purple). Seksi sangat posing tu. UIA ni..” kata Aiman
“Jangan la tengok Man. Aku tengah posing baik punya untuk camera ni..” balas Adib

"Perrgh enjin dia.. Tergoda aku tengok. Uish. Jaga iman..."

“Perrgh enjin dia.. Tergoda aku tengok. Uish. Jaga iman…”

Tepi2 semua!! Ni queen car wash nak tunjuk unbeatable skills untuk cuci2 ni. Pasni semua mohon berguru ye.."

Tepi2 semua!! Ni queen car wash nak tunjuk unbeatable skills untuk cuci2 ni. Pasni semua mohon berguru ye..”

"Mak ai.. Ni berapa lama da tak wax tayar ni..? Berkerak da.." katanya menghadap baldi "Woi2!! Kereta lejen aku tu." balas tuan empunya kereta (yeke..?)

“Mak ai.. Ni berapa lama da tak basuh tayar ni..? Berkerak da..” katanya menghadap baldi
“Woi2!! Kereta lejen aku tu.” balas tuan empunya kereta (yeke..?)

This opportunity does not come often. Our manpower is too good for your vehicles. Plus, there are also snacks and drinks for you to purchase to quench your thirst while waiting your car to be cleaned, like a new ones. And the utmost important is this car wash service is one of our efforts to raise funds for the upcoming National Pharmacy Sports Carnival (NPSC). You can have you car washed while donating. It’s good, right???

"Time aku mencangkung ni la dia nak amek gambar. Musykil betul aku.." kata Rashid

“Time aku mencangkung ni la dia nak amek gambar. Musykil betul aku..” kata Rashid

"Pergh!! Kilat aku buat motor ni. Ada bakat jugak aku ni.." kata Faris "B***h please!! Belum tengok aku buat lagi. Kilat guruh semua ada.." balas Luki

“Pergh!! Kilat aku buat motor ni. Ada bakat jugak aku ni..” kata Faris
“B***h please!! Belum tengok aku buat lagi. Kilat guruh semua ada..” balas Luki

"Haish. Dia tiru aku pakai baju merah. Ini tidak adil~~ tidak adil~~"

“Haish. Dia tiru aku pakai baju merah. Ini tidak adil~~ tidak adil~~”

"Aku rasa hensem pulak hari ni. Terasa macam tengah buat music video pulak.."

“Aku rasa hensem pulak hari ni. Terasa macam tengah buat music video pulak..”

20140215_122903

Customer's feedback

Customer’s feedback

So, what are you waiting for..? Grab you keys right now, rush to the OCD square and experience the memorable car washing we provide you. Hurry up!! Get your vehicles washed and cleaned before 6 pm today!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s