BIG APPLE IN KOP!!

Posted: February 18, 2014 by I-Press in Uncategorized

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum everybody. Still have class at this hour..? I’ve done mine for today. (mohon jealous) haha.

#straighttothepoint

The organizing committee of National Pharmacy Sport Carnival (NPSC) is now conducting a SALE on the very mouth-watering irresistible nationwide-famous BIG APPLE.

irresistible..

irresistible.. 

“Wait! Are you like very serious on this..???”

Definitely serious. Just so you know, BIG APPLE is in IIUM Kuantan campus area and I’ll bet you will rush to the selling area if you know this.

20140218_153909

mouth-watering~~

“Come on! Tell us how to get one..!!”

Be patient my brothers and sisters. Here it is..

1422454_705446386166634_1847249237_n

The unbeatable flavours of the BIG APPLE will be yours soon. You would not get this if it’s not for you to travel all along to ECM to get one (truly tiring..) So, we help you to satisfy your demands and taste buds. All you need to do is to drop by to the Kulliyyah of Pharmacy and CF Bro, buy some for yourself, and even it can be some sorts of treats for your friends and lecturers.

"Amboi acap. Banyak nye amek. Boleh la belanja kitorang sekali kan.. hehe" usik Feyna "Adus.. Poket tengah kering la Feyna oi.." balas Acap

“Amboi acap. Banyak nye amek. Boleh la belanja kitorang sekali kan.. hehe” usik Feyna
“Adus.. Poket tengah kering la Feyna oi..” balas Acap

"Yes! Feyna tak nampak. Boleh la borong sume skali. Kalau tak, aku kene belanja dia pulak.. haha" kata Acap dengan excited-nya

“Yes! Feyna tak nampak. Boleh la borong sume skali. Kalau tak, aku kene belanja dia pulak.. haha” kata Acap dengan excited-nya

"Oi Acap~~ Aku ni ko tak nampak ke. Nak jugak Big Apple tu. Belanja la weyh. Tengok aku makan kuih je. Kesian la sket.."  pujuk Azie

“Oi Acap~~ Aku ni ko tak nampak ke. Nak jugak Big Apple tu. Belanja la weyh. Tengok aku makan kuih je. Kesian la sket..” pujuk Azie

"Ala weyh. Jangan kacau. Zain Malik tengah menghayati nak pilih Big Apple ni.. Takmo kacau.."

“Ala weyh. Jangan kacau. Zain Malik tengah menghayati nak pilih Big Apple ni.. Takmo kacau..”

"Acik, flavour cheese ni kasi sekotak ye. Bini saya kata anak saya nakBig Apple kat rumah tu..." mintak Amir "Kalau sekotak ni, bukan anak awak yg nak. Bini awak yang mengidam ni.  Ada anak kot dalam perut tu. Tahniah ye!!" balas Acik tu mengusik

“Acik, flavour cheese ni kasi sekotak ye. Bini saya kata anak saya nakBig Apple kat rumah tu…” mintak Amir
“Kalau sekotak ni, bukan anak awak yg nak. Bini awak yang mengidam ni. Ada anak kot dalam perut tu. Tahniah ye!!” balas Acik tu mengusik

Gini ha cara nak makan Big Apple. Baru puas~~ Nganga je luas2..

Gini ha cara nak makan Big Apple. Baru puas~~ Nganga je luas2..

"Tapi kalau nak kunyah, buat muncung gini. Baru mengancam sket.." pesan Zain Malik UIA ni

“Tapi kalau nak kunyah, buat muncung gini. Baru mengancam sket..” pesan Zain Malik UIA ni

"Argh!! Tidaak~~ Kalah la aku camni. Baru nak tunjuk skill macam mana bapak orang makan. adeyai~~" monolog Amir senyum sedih..

“Argh!! Tidaak~~ Kalah la aku camni. Baru nak tunjuk skill macam mana bapak orang makan. adeyai~~” monolog Amir senyum

What are you waiting for? Hurry up!! Good Best things do not always come to you. You yourself should get one. People in CF Bro and Kulliyyah of Pharmacy have experienced the richness of flavours in BIG APPLE. Now it’s your time to try!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s